onsdag 20 juni 2012

Rum för kreativitetOk, bortse gärna från stöket i nedre högra hörnet, det ska jag ta tag i en annan dag^^
Jag har äntligen fått tummen ur och städat mitt syrum! Och riktigt duktigt också! Jag har sorterat mina garner och flyttat över några nystan från min överfulla garnkorg till andra korgar och lådor. Jag har gått igenom alla lådorna i minibyrån, rensat bland mina mönster, städat i bokhyllan och flyttat om saker så att jag har allt på ett ställe. T ex har jag numera en låda för broderirelaterade saker, en låda för papperspyssel och måleri, en låda för smyckestillverkning osv. Ett nytt kollage till anslagstavlan fick jag pysslat ihop av bara farten.
Jag älskar att organisera! När jag organiserar och sorterar så är det som att jag stänger av hjärnan. Alla orosmoment och grubblerier ersätts av djupa funderingar som till exempel vilken av mina sjuttioelva burkar (jag älskar burkar!) som lämpar sig bäst för knappförvaring. Det är fantastiskt.
Och det finns ju inget härligare än att sätta igång ett nytt projekt i ett välstädat syrum! Man får dessutom syn på en massa gamla saker man glömt att man hade, det är lite som att köpa nytt fast utan att behöva lägga ut pengar. Och det är ju precis vad jag behöver den här sommaren :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar