torsdag 24 november 2011

Pausmusik

Den uteblivna aktiviteten här på bloggen beror mycket på det limbo som slöjdlärarutbildningen befunnit sig i de närmaste veckorna. Det har varit en lite kaos med flytten in till stan, kan man säga.

Därför känns nu allt plötsligt väldigt ovisst. Alla mina fina idéer från i somras har i brist på att få komma ut liksom fallit i dvala. Jag vet inte längre vad det är jag ska visa upp på utställningen.

Det enda som jag är någorlunda säker på kommer finnas med är min sittmöbel som jag jobbar med nu. Det kommer inte bli någon stol, utan en bänk. En väldigt klassisk, robust bänk med bom och kil, som ska målas i linoljefärg och stå i vår hall tillsammans med den här tapeten.
Det känns fint att få användning för det man gör, och jag känner att jag har lagt mig på en rimlig nivå med den här bänken.

Övriga projekt befinner sig i samma limbo som utbildningen i stort. Jag vet inte hur jag ska få ihop allt till den 13:e januari, men jag misstänker att jag kommer få stå i träverkstaden varenda jävla dag under hela julen som inte är en röd dag. Ser inte fram emot det. Alls.

1 kommentar:

  1. Vi gör det tillsammans. Och dessutom har vi stickning och knyppling och skit och pilla på. Och det kan vi göra hemma tillsammans :) Vi gör det tillsammans Fina Anna :)

    SvaraRadera